Giriş
Üye Adı:

Şifre:

Lost Password?

Register now!
Anamenu
Flash Oyunlar
Tenis Sİteleri
TenisTurk

TenisTurk ' e Hoşgeldiniz

TenisTurk Türkiye'deki Tenis severlerin bilgi alışverişinde bulunmaları için tasarlanmış bir portaldır. TenisTurk "Forumlar", üyelerin göndereceği resimlerden oluşan "foto gallery", Tenis bilgilerinin paylaşılacağı "makaleler" ve güncel Tenis Haberlerini kapsayan "haberler" bölümleriyle yayın hayatına başlamıştır.Eğer üye değilseniz, TenisTurk' ün bütün içeriğine ulaşabilmek ve gönderi yapabilmek için formalitesiz ve kolayca üye olunuz.

Üye olmak için LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

FORUMA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Bağlantılar
TenisTurk Forum
   Türk Tenisi
     "Teniste Düzgün Hoca Yok" Cahit Yavuz'un Yazısı
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
ASLIHAN
Gönderilme Zamanı: 05:29:41 01.05.2009
1. Derece
Gönderen:
Gönderiler: 11
"Teniste Düzgün Hoca Yok" Cahit Yavuz'un Yazısı
Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.sabah.com.tr/yavuz.html
speed
Gönderilme Zamanı: 10:28:14 01.07.2009
1. Derece
Gönderen:
Gönderiler: 15
Re: "Teniste Düzgün Hoca Yok" Cahit Yavuz'un Yazısı
Başarısız köşe yazarları da var tabi... hatta bir kısmı tenis hocalığını beceremeyip gazete köşelerinde tenisi kullanıp sansasyon yaparak o işi de eline yüzüne bulaştırıyor.
raquette77
Gönderilme Zamanı: 13:32:48 01.31.2010
1. Derece
Gönderen:
Gönderiler: 2
Aslında ilk başlığı gördüğümde gerçekten bende yazıyı okumadan yapma Cahit abi dedim içimden ama sonra dur yahu okumadan yorumlamayayım yargısız infaz yapmış olmayalım dedim ki doğru düşündüğümü gördüm ve hatadan döndüm;
Bencede 10 maddenin ilk 9 unu elde edebilmek günümüz şartlarında zor olmasa gerek ancak o sporcuya bilgi ve tecrübesini aktaracak antrenörü bulmak okadarda kolay değil.
İyi teniscilere sahip olmak istiyorsak iyi antrenörlerede sahip olmalıyız.Burada iş federasyona ve ilgili eğitim kurumlarına düşmektedir.3 günde herönüne gelene belge verirsen,ilgili okulların antrenörlük bölümlerinden mezumiyet belgelerini verir,antrenörlük kademelerini al git duvarına as diye hediye edersen Türk teniside ancak bu kadar ilerler dünyayıda 50 yıl geriden takip eder.

Mezun edilenleri takip et,ne yapıyorlar bak bakalım,kendini eğitiyor mu,geliştiriyor,araştırıyor ve bu bilgiler aktara biliyor mu?

Bu arada her 2 senede bir vermiş olduğun kademeleri tekrar çağır,eğit ve teorik, pratik eğitimler vererek kademe sınavına tabi tut.örneğin; 2. kademe bir tenis antrenörünü çağır belirlediğin kriterlerde uygulamalı ve teorik sınavlara tabi tut eğer 70 almazsa 2.kademe belgesini elinden al 1 kademe düşür. Türkiye de başarı göstermiş olan antrenörleri belirle ödül olarak yurtdışında eğitimlere gönder oradakileri buralara getirip para kazandırma.

Sen hersene antrenörlük kartları için vize ücreti al,3 günlük sözde eğitim seminerleri düzenle paraları kap ama kimseyi takip etme önüne gelen antrenörüm diye ortaya çıksın yolunu tuttursun cebini doldursun, bunları yapma ondan sonrada Türkiye'de antrenör yok desinler böle giderse daha da olmaz.

Saygılarımla
sismawi
Gönderilme Zamanı: 13:06:11 09.01.2010
1. Derece
Gönderen:
Gönderiler: 1
çok doğru bi noktaya temas etmişsiniz ama eksik bi kaç nokta var bende bunlara değinmek istiyorum...kendini yetiştiren emek veren antrenörlerede kulupler sahip çıkmıyor.. türkiyede tenis eşittir para ... bu mantık bu bakış açısı değişmediği sürece federasyon başarıyı değilde parası olan ailelerin çocuklarını desteklediği sürece bu ülkeden ne tenis hocası çıkar nede tenisçi...spor akademisini bitiriyorlar .. ellerine haftada iki gün raket almış daha kendisi topa vuramayan antrenörler yetişiyor sonrada alt yapıda yetişmiş çocukların karşısına antrenör diye çıkarıyorlar .. çocukmu hocaya öğretecek tenisi yoksa hocamı çocuğa durumu çıkıyor ortaya .... tenis üç ayaklı bi spor .. çocuk yetenekli ve istekli olacak... aile destekleyecek eğitimin sadece okulda olmadığına inanacak ve önce tenis diyebilecek ve antrenör kendini geliştirecek..çocuğa emek verecek..bunlardan biri eksik olursa olmaz parayla pulla bu iş ancak bu kadar olur...
Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

oyun komedi sohbet Site Ekle adres.gen.tr
CimnasTurk
FLASH GAMES

Page Load Statistics: 0.228 Seconds | 3 Queries
Theme by MyWebResource