TenisTurk Forum Tenis Partneri Arayanlar
izmir ksk/ bostanlıda tenis oynayacak arkadaslar arıyorumm... | Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt |
| Gönderen | Gönderi |
|---|---|
| simge | Gönderilme Zamanı: 06:05:47 01.16.2010 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 11.02.2008 Gönderen: Gönderiler: 6 |
izmir ksk/ bostanlıda tenis oynayacak arkadaslar arıyorumm... Arkadaslarrr...ozur diliyorumm..cok uzun zamndır bu foruma bakamadımm...ama face de ki tenisturk de takip edin..aklınızda bulunsunn...havalar duzelir duzelmezz..aktif olarakk oynayacagızz..
|
| aktas35 | Gönderilme Zamanı: 13:57:38 01.22.2010 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 01.22.2010 Gönderen: Gönderiler: 2 |
Re: izmir ksk/ bostanlıda tenis oynayacak arkadaslar arıyorumm... yeni baslyrm daha bir bilgim yok, eğer yardımcı olrsanız bayağı bir vakit ayırabilirim. sadece hobby için .. öğrenmeye çalşyorm :) masa tenisinde çok iyiyim desem ayıp olmaz sanırım , kas yapısı olarak biraz ters düşüyor o yüzden alıştırmam lazım kendimi. merak saldım buna ksk bostnlı fln geleblrm . . ilgilenen sabrlı arkdas varsa çok minnet duyarım. aynı zamanda amaç mhuabbet. kısa sürede kendimi gelştrmeye çalışırım :) 18 yaşındayım . fizik bayağı bir kalıplı sanrm bu avantajmı dez avantaj mı bilemyorm .
|
| freeangle | Gönderilme Zamanı: 15:47:13 09.08.2010 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 09.08.2010 Gönderen: Gönderiler: 4 |
Re: izmir ksk/ bostanlıda tenis oynayacak arkadaslar arıyorumm... Slm, yaklasik bi yildir tenis oynuyorum. Ozellikle karsiyakada tenis oynamak isteyen varsa haberlesebiliriz. Just for fun...
|
| freeangle | Gönderilme Zamanı: 15:48:54 09.08.2010 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 09.08.2010 Gönderen: Gönderiler: 4 |
Re: izmir ksk/ bostanlıda tenis oynayacak arkadaslar arıyorumm... Slm, yaklasik bi yildir tenis oynuyorum. Ozellikle karsiyakada tenis oynamak isteyen varsa haberlesebiliriz. Just for fun...
|
| « 1 (2) | |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | |
| Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun | |