TenisTurk Forum Dünyadan Tenis
Amerika Acık Başladi... | Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt |
| Gönderen | Gönderi |
|---|---|
| zilansu | Gönderilme Zamanı: 03:22:05 08.28.2007 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 08.27.2007 Gönderen: Gönderiler: 3 |
Amerika Acık Başladi... Fransa Acıktan sonra bir başka grand slam olan Amerika Acık basladı...
Bir cok spor yazari ve eski teniscilerin yorumlarına göre bol süprizli bi turnuva olacakmıs acaba gercekten öle olur mu? aslında bi cok teniscinin rahatsız oldugu bi turnuva bence süprizler yaşanabilir... Atpde iki ezeli rakip olan NADAL ve FEDERER finale kadar gelebilecekler mi eger öle bi durum olursa bence NADAL sampiyon olur sert zeminde o kadar iddalı deil ama FEDERERİ yenebilir.Oyunu cok merak edilen DJOKOVİC kendini iyi hissediyor bir hayli formda.RODDİCK eski günlerini ariyor ve kupayi kaldirmayi cok istiyor WTA de neler olur bilemiyorum ama HENİN bence finale kadar gelemez omuzundaki sakatlık yüzünden ilk servislerinde sorun yasiyor ve bu da onu cok zorluyor.İVONAVİC,VAİDİSOVA ve JANKOVİC sessiz adımlarla ilerlemek istiyorlar.SHARAPOVA bence bir tehdit unsuru degil yani bu sene kupayi kaldiramicak.WİLLİAMS kardesler de tabi merak konusu. GASQUET,GONZALEZ,NALBANDİAN,DAVYDENKO,LJUBİCİC,WAWRİNKA,ALMAGRO VAİDİSOVA SAFAROVA,gibi oyuncuların hemen elenmesi istemiyorum çünkü onlari izlemek cok keyifli... Ben içimden gelenleri yazdım mutlaka hepinizin ekleyecegi bişeyler vardir bakalım siz neler düsünüyorsunuz? favorileriniz kimler? buyrun arkadaslar paylasin...
|
| serdar | Gönderilme Zamanı: 03:42:06 10.04.2007 |
2. Derece ![]() ![]() Kayıt: 10.04.2007 Gönderen: Ankara Gönderiler: 24 |
Re: Amerika Acık Başladi... biraz geç okudum ama evet içinden gelenlerin çoğu doğru çıkmış.henin çok hırslıydı federer yine tecrübeliydi..başka da birşey yok bence turnuvada..
|
| netit | Gönderilme Zamanı: 12:44:43 09.11.2008 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 09.11.2008 Gönderen: Gönderiler: 1 |
Re: Amerika Acık Başladi... tabiiki nadal
yaw davis cup ne zman başlıyor? |
| Banu | Gönderilme Zamanı: 06:43:09 09.06.2009 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 09.06.2009 Gönderen: Gönderiler: 2 |
Re: Amerika Acık Başladi... Şu anda sezonun son Grand Slam'ı ABD Açık çok iyi ve çok heyecanlı ilerliyor. ATP de 3. turda Roddick' in elenmesi ve WTA 'da ise 3. turda Sharapova ve Safina'nın elenmesi beni üzdü ama onun dışında izlemek çok keyif veriyor. Her akşam euorosport' ta saat 22.00 dan itibaren resmen televizyona kitleniyorum ... Bende kupayı kimlerin kaldıracağı kısmını çok merak ediyorum.
|
| drronk | Gönderilme Zamanı: 13:37:36 09.06.2009 |
1. Derece ![]() ![]() Kayıt: 08.10.2009 Gönderen: Gönderiler: 15 |
Re: Amerika Acık Başladi... rafa sakatlandı
((..... devam edecekmi bakalım |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki Başlık | Sonraki Başlık | |
| Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun | |

yaw davis cup ne zman başlıyor?
((..... devam edecekmi bakalım